Home Presentatie Inhoud Galerie Repertorium Bezoeken Thema's

      Deutsch Español English Dutch Português Français

Presentatie en gebruik van de inhoud van deze site

Beroemde mensen, lokale beroemdheden, meer bescheiden of meer verborgen individuen, het dagelijks leven van de afgelopen eeuwen,

Het leven is voorbij, alleen herinneringen blijven over.

Er zijn die van onze begraafplaatsen natuurlijk, plaatsen van meditatie en semi-privacy die we ons niet kunnen veroorloven hier te presenteren.

Er zijn al deze herinneringen verspreid over de openbare weg, en vooral alle oude werken die het spoor ervan bewaard hebben.
Deze site is een zwakke afspiegeling daarvan.

Misschien vindt u een personage dat u na aan het hart ligt of iemand van uw familie of voorouder.

En ook de oude kostuums en de verschillende manieren waarop de verschillende volkeren van de wereld werden voorgesteld door de reizigers en geleerden van de 18e of 19e eeuw.

 

Foto door de auteur - © Norbert Pousseur  
de auteur...

In een notendop: ik ben geboren in 1943, ben opgeleid als fotograaf en heb verschillende banen gehad in de audiovisuele industrie.
Begin jaren 2000 heb ik deze websites gemaakt.

Algemeen principe: Als u een van de gepresenteerde foto's, reproducties of teksten wilt gebruiken en als uw gebruik geen commerciële doeleinden dient
kunt u :

ze gratis reproduceren zoals ze op uw site staan, op uitdrukkelijke voorwaarde dat u de auteursrechten vermeldt
en een link te plaatsen naar deze site. (zoals hieronder bijvoorbeeld) © NPousseur.
In het geval van een reproductie voor een boek, dank u om mij te informeren

Als u ze wilt gebruiken in een website (of andere ondersteuning) voor commerciële doeleinden, neem dan contact met mij op en vermeld de referenties waarin u geïnteresseerd bent.

Let op : Veel van de op deze site gepubliceerde reproducties en teksten zijn afkomstig van werken die in het publieke domein zijn gevallen (70 jaar na de dood van de auteur) en al deze gegevens zijn afkomstig van werken die ik heb verworven (met zeldzame uitzonderingen).
In zoverre deze reproducties verschillende behandelingen hebben ondergaan om hun uiterlijk te verbeteren, en de teksten allemaal met handmatige correcties zijn overgeschreven (en niet alleen gescand), vallen ze onder het auteursrecht en kunnen ze alleen vrij worden hergebruikt in een strikt niet-commerciële context.

Een niet-commercieel gebruik kan natuurlijk zijn dat van een student of leraar die de inhoud van deze site gebruikt voor educatieve doeleinden of studie. Als het om een publicatie gaat (niet-commercieel, dus, scriptie, enz.), dan graag met bronvermelding (deze site - mijn naam).

De op deze site gepresenteerde reprografen zijn voornamelijk gemaakt van digitale beelden die ofwel met een professionele scanner (Microtek i900), dan met een Canon 5D Mark2 (21 miljoen pixels), dan in 2016 een Canon 5DS-R in 50 miljoen pixels zijn genomen.

 

 

Alle print reproducties zijn, op verzoek, tenminste in het originele formaat beschikbaar, vaak met de mogelijkheid ze te vergroten tot 50x60cm en meer indien gewenst.

 

Het gele "Copyright" logo geeft aan dat ik mijn hele site heb geregistreerd bij bovengenoemd auteursrechtenbureau.

geregistreerde rechten
Copyright registratie tegen elk commercieel gebruik van de foto's, teksten en/of reproducties gepubliceerd op deze site

 

PS : als u op deze site reproducties of teksten ziet die volgens u niet tot het publieke domein behoren, laat het me dan weten (het zou dan een fout van mij zijn...).

 

Top

Deze site genereert geen cookies (traceren van uw navigatie)
en de voorgestelde links hebben geen commercieel doel

Site Map Research Links e-mail